12.3.08

Οι Πολίτες για την Αειφορία ζητούν την γνώμη σας



Δείτε Εδώ και πείτε μας την γνώμη σας. Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση των Πολιτών;

4 σχόλια:

DPurpler είπε...

Να ειδοποιήσουν τον Δήμαρχο να ξαναρίξει χαλίκι;

Είναι απαράδεκτο εξ' αρχής να μην έχουν ρίξει και τσιμέντο έτσι ώστε να καλυφθεί σωστά η μπούκα. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα γίνει σωστή δουλειά και δεν θα χαλάει η πατέντα με την πρώτη βροχή.

agios thomas είπε...

Τελικά ποιοι είναι πιο τρελοί; Αυτοί που τις έδωσαν, αυτοί που τις πήραν Ή εμείς οι πολίτες που τρεις μήνες τώρα που το πήραμε χαμπάρι, παραμένουμε απαθείς και ανεχόμαστε τον απόλυτο παραλογισμό;

Ζητάτε τη γνώμη μας για το ποιος είναι πιο τρελός αν κατάλαβαμε καλά;
Μα φυσικά εμείς που παραμένουμε απαθείς.
Η φράσε είναι μία και την κατάγραψε ο sarangi σε ένα ποιήμα:
Μποδάτε τους

Ανώνυμος είπε...

Οι πάμπλουτοι ραδιενεργοί γενοκτόνοι τύπου Γκορ, που έφτιαξαν με συλλογική ενοχοποίησή μας για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα, τη συνθήκη του Κιότο, χωρίς να την υπογράψουν ποτέ οι ίδιοι (!), για να ελέγχουν τις άλλες χώρες, προκάλεσαν τους εντεινόμενους λιμούς και τη βία, γιατί πολεμούν τη Συμφιλιωτική Αυτάρκεια και με τα ψευτοοικολογικά λαμόγια προωθούν τη μοιρολατρεία, την υποταγή και την κατευθυνόμενη αυξομείωση του υπερπληθυσμού...
Είμαστε κατά του καταναλωτισμού και της βιομηχανικής μόλυνσης, που αντιμετωπίζονται μόνο με αποκέντρωση των τσιμεντοβαβυλώνων και Αυτάρκη αγροκτήματα, αλλά είμαστε και κατά της φασιστικής συλλογικής ενοχοποίησης που κάνουν ψευτοοικολόγοι παρέα με βιομήχανους πολυδιαφημιζόμενες οργανώσεις-σκιάχτρα, για να ζουν συνδρομητικά,, για να ζουν χωρίς να προσφέρουν στις επόμενες γενιές.

κλικ εδώ

Ανώνυμος είπε...

Μεταφέρω απόψεις σχετικά με το "ποιοι είναι οι τρελοί..και το παραμένουμε απαθείς και ανεχόμαστε τον απόλυτο παραλογισμό;"

από την παρακάτω ιστοσελίδα του blog

http://parapolitiki.blogspot.com/2008/07/o.html

Ανώνυμος Ο/Η dikaiopolis είπε...

Το αποτέλεσμα της ερώτησης που αφορούσε τις ασχολίες των συμμετεχόντων :

(Μαθητής 1% Φοιτητής 17% Εργαζόμενος 72% Άνεργος 7%)

και η διαπίστωση

(Καμία έκπληξη και εδώ . Απλά περιμέναμε μια πιο ενεργή συμμετοχή των φοιτητών στα δρώμενα της ελληνικής blogoσφαιρας...)

Είναι πολύ απογοητευτική, και ιδικά το ότι οι φοιτητές της νομικής θα πρέπει να είναι ακόμα πιο ελάχιστοι.

Συμπέρασμα οι θεμελιώδεις δικονομικάκιδες της διαπλοκής θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

μια και ο μόνος τρόπος για να εμβολιστεί ( http://press-gr.blogspot.com/2008/07/blog-post_8342.html )το ευαίσθητο σημείο των πολιτικών συνωμοσιών, των “αδαών” και “αγνών” διπλεκόμενω, δεν είναι το αντικείμενο που εξέχει ανάμεσα από τα πόδια του μη άνθρωπου “αράπη”, αυτό το ένα μέτρο και κάτι?,

ΑΧ!!! αυτό το κάτι άλλο ( http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007_08_19_archive.html )

Όσο όμως μέσα από τις σχολές τις νομικής, ή τους ενεργεία δικηγόρους, δεν υπάρχει και δεν ξεκινά κανένα ενδιαφέρον για ένα ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, τότε Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα κάνει τα πάντα για να μειώνει την απόσταση μεταξύ του πολιτικού συστήματος και του πρωτόγονου μοντέλου διακυβέρνησης του και πάνω μάλιστα στην αρχή του ΤΑΛΜΟΥΔ, του όσο βλέπει το μάτι μου είναι και δικό μου, όπως στο παραμύθι του ΠΑΠΟΥΤΣΟΜΕΝΟΥ ΓΑΤΟΥ,

Τουτέστιν με την ψήφο μας οι διαπλεκόμενοι, θα γίνονται εναλλάξ σώγαμπροι της πριγκίπισσας κυβέρνησης, και επειδή η γης είναι μικρή, θα συνεχίζουν να εκτονώνουν την ματαιότητα τους στο λαό με ένστικτα σαν του φασίστα στο έργο του ΦΕΛΙΝΗ, κι όταν καταλαγιάζουν από τον σαδισμό τους θα παρευρίσκονται σε συναυλίες και εκθέσεις καλών τεχνών.

5 Ιούλιος 2008 4:01 μμ
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μέσα από τις σχολές της Νομικής ; Επειδή ως φοιτητής Νομικής γνωρίζω τι λαμόγια είναι οι καθηγητές και τα τσουτσέκια τους μέσα στην σχολή μου φαίνονται πολύ αστεία όσα λες. Πόσο μάλλον όταν μιλάς για "κίνημα κατά της διαπλοκής" από τους εν ενεργεία δικηγόρους ...

5 Ιούλιος 2008 7:16 μμ
Blogger Ο/Η Παραπολιτική είπε...

Η αντιμετώπιση της διαπλοκής δεν είναι προνόμιο κανενός επιστημονικού κλάδου.

Είναι υπόθεση ατομική.

Ο καθένας από μόνος του αποφασίζει να παλέψει ενάντια στα διάφορα κατεστημένα.

Δεν σε παρακινεί ούτε η Νομική ούτε η Ιατρική...

Φιλικά ,

Παραπολιτικός

5 Ιούλιος 2008 7:30 μμ
Blogger Ο/Η Νέαρχος Γαλανάκης είπε...

Απορώ με τον κυριο/α που υπογράφει ως δικαιόπολις το μόνο που βρήκε να σχολιάσει το χαμηλό ποσοστό της συμμετοχής φοιτητών ώστε να στείλει το ίδιο σχόλιο σε όλες τις επιμέρους ενότητες. Δεν διέκρινε ότι μάλλον συμμετέχει στην έρευνα ένα από τα πιο προβληματισμένα κομμάτι των συνελλήνων, που είναι παράλληλα και bloggers. Εμένα τουλάχιστο με προβληματίζει η αλλαγή στάσης των μετεχόντων στην Έρευνα έναντι του ΠΑΣΟΚ. Διερωτώμαι τι σκέψεις να κάνει η ηγετική ομάδα του κόμματος και ο κ Παπανδρέου ειδικά

5 Ιούλιος 2008 7:40 μμ
Ανώνυμος Ο/Η dikaiopolis είπε...

Δεν βρίσκω λογική πολιτικής σκέψης στη παρατήρηση του Ο/Η Παραπολιτική με το συμπάθιο!
Διότι αν η αντιμετώπιση της διαπλοκής είναι υπόθεση ατομική, τότε δε μας σώνει ούτε ο θεός ο ίδιος, που αυτός κι αν δεν είναι υπόθεση ατομική!, εν τοιαύτη περιπτώσει αθώος κι Τσουκάτος και η κάθε of sait ναυτιλιακή, οπότε η μόνη διέξοδος λοιπόν θα αρχίσει να διαμορφώνετε αφού πρώτα καταντήσουν την Ελλάδα σε μια κατάσταση εκτροπής σαν αυτή στο Ιράκ? Ατομικά ο καθένας εναντίων και όλοι εναντίων αλλήλων?
Η απορία του Ο/Η Νέαρχος Γαλανάκης είπε... ως το μόνο που βρήκε να σχολιάσει (ο Δικαιόπολης) το χαμηλό ποσοστό της συμμετοχής φοιτητών ...., ο Δικαιόπολης σχολίασε το επιμέρους της διαπίστωσις του αναλυτή (Καμία έκπληξη και εδώ . Απλά περιμέναμε μια πιο ενεργή συμμετοχή των φοιτητών στα δρώμενα της ελληνικής blogoσφαιρας...) του Παραπολιτική, και έκανα το συλλογισμό ότι από το σύνολο του 17% των συμμετεχόντων φοιτητών οι τυχών σπουδαστές της νομικής θα είναι ένα πολύ μικρότερο μέρος του 17%
Διέκρινα τη συμμετοχή στην έρευνα το προβληματισμένο κομμάτι των συνελλήνων, που είναι παράλληλα και bloggers, αλλά σε αντίθεση με την τοποθέτηση του Ο/Η Παραπολιτική είπε. Χωρίς νομική υποστήριξη στη δικαιοσύνη πως να προσφύγει κανείς ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ.
Ο/Η Ανώνυμος είπε.., όμως με γέμισε απογοήτευση με την κατάσταση, ως γνώστης από τα μέσα, που “ως φοιτητής Νομικής γνωρίζω τι λαμόγια είναι οι καθηγητές και τα τσουτσέκια τους μέσα στην σχολή μου φαίνονται πολύ αστεία όσα λες. Πόσο μάλλον όταν μιλάς για "κίνημα κατά της διαπλοκής" από τους εν ενεργεία δικηγόρους ...”
Θα το ήθελα πολύ να επικοινωνήσω μαζί του για κάποιες απόψεις που έχω πάνω στο θέμα, ίσως παρ' όλα αυτά κάτι μπορεί να γίνει, η προκατάληψη δεν είναι και ότι το καλύτερο.
a_konstantin@live.com

Είμαι της γνώμης ότι μόνο κάτω από έναν άλλο τρόπω παρέμβασεις θα νουθετηθούν οι ΑΙΡΕΤΟΙ που διαχειρίζονται τα κοινά και τη μοίρα της καθημερινότητας των ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, όταν τα κινήματα διάφορα κοινωνικά προβλήματα θα τους καθίζουν στο σκαμνί.
Μέλημα του ενεργού πολίτη θα πρέπει να είναι η συσπείρωσή "πέρα από το χρώμα που βρίσκει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του"
Και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν δικιγόροι με ήθος για διεκδικήσουν για τον εαυτό τους και τα παιδι΄λα τους καθαρό πόσιμο νερό και περιβάλον.

Τα άλλα τα ιδεολογικά δεν πρέπει να τα αρθρώνουμε ως εμπόδιο μπροστά μας για τέτοιου είδους θέματα.

Με εκτίμηση
Αθανασιάδης Κ.